Tóth István vagyok a gyöngyösi Kelvin kft ügyvezető igazgatója, egyben tulajdonosa. 1990-ben, mint magánvállalkozó kezdtem a vállalkozást, 1993-ban alakultunk át kft-vé és az óta társasági formában működünk.
 
Som István Tóth generálny riaditeľ a majiteľ spoločnosti Kelvin s.r.o.v meste Gyöngyös. V roku 1990 som začal podnikať ako súkromný podnikateľ, a v roku 1993 naša spoločnosť už bola  s.r.o.
 
Kereskedelmi hűtőkkel, ipari hűtő berendezésekkel, illetve klíma berendezések szerelésével, javításával, forgalmazásával foglalkozunk. Nagyon sokféle termék van a piacon. Klíma berendezéseknél mi az LG, Daikin illetve a Midea készülékeket forgalmazzuk. Ez gyakorlatilag az árkategóriában a vevő által megfizethető kategóriától a luxus kategóriáig terjed. Kereskedelmi hűtésben a Tesco áruházakat tudnám említeni, illetve klímaberendezésekben elég sok szerver szoba, kórházak, közintézmények klimatizálását végeztük.
 
Hlavnou činnosťou našej spoločnosti je predaj,  montáž, oprava, údržba chladiacej technológie a klimatizácie. Stali sme sa autorizovaným distribútorom prístrojov LG, Daikina Midea.Predávame  cenovo dostupné, ale aj luxusné výrobky.Vystrojili sme obchodnéchladiace zariadenie pre veľkoobchod Tesco, a naša spoločnosť technicky zabezpečil klimatizáciuvo viacerých nemocniciach a vo verejných inštitúciach.
 
Mivel nagyon régen a piacon vagyunk, ezért már nem kell, hogy hirdessünk, az egyik munka hozza a másikat. Nyílván azért keressük az új piacokat, keressük az új vevőket, új megrendelőket Intereten, esetleg egy újsághirdetésen keresztül, de nem az a jellemző, hogy nagyon sokat kell keresni ezeket a megrendelőket. Megpróbálunk a vevőnek mindent megtenni annak érdekében, hogy meg legyen velünk elégedve, itt sorolhatnám a gyorsaságtól az árszínvonalig mindent. Úgy érzem, hogy nagyon nagyon sok visszatérő vevő van, ami azt jelenti számomra, hogy szeretik a cégünket, és ajánlják tovább az ő partnerüknek is.
 
Sme na trhu už veľmi dlho, preto už nemusíme minúť toľko na reklamu, ale aj naša spoločnosť hľadá nové príležitosti. Snažíme sa vyhovieť všetkým potrebám zákazníkov. Zabezpečujeme priaznivé ceny a vysokú kvalitu. Máme veľa návratných zákazníkov, ktorí nás majú radi, a spokojní sús našou spoločnosťou a odporúčajú nás pre ostatné firmya zákazníkom.
 
A kereskedelmi hűtés ami a cég árbevételének kb 60%-át teszi ki a maradék 40% az pedig a klíma berendezések szerelése, értékesítése. Gyöngyösi expón szoktunk részt venni. Gyöngyös illetve Heves megye területén lévő kiállítások azok, amelyeken általában 1-2 évente részt szoktunk venni.
 
Predaj obchodných chladiacich zariadení z celkového počtu tržby vydáva 60%, a zvyšok 40% dáva predaj klimatizácie. Pre našu spoločnosť je dôležitá reklama vlastných výrobkov a služieb. Často sa  zúčastníme  na domácich výstavách. Ročne-dvojročne sme sa objavili na výstavách v Gyöngyösi  a v župe Heves. 

Nagyon szeretnénk most egy új műhelyet létesíteni, egyenlőre ezen dolgozunk, bízunk benne, hogy egy pályázatot esetleg be tudunk vonni ebbe az építkezésbe.
 
Teraz je našim plánom výstavba novej dielne, pracujeme na projekte a snažíme sa o to aby sa nám podarilo zapojiť do projektu financie konkurzov.
 
Szeretnénk létszámot bővíteni, szerviz autókat, szerszámokat fejleszteni. 21 fős a cégünk létszáma és 10 szerviz autónk van. Alvállalkozókat szoktunk nyáron alkalmazni, lehetőség szerint helybelieket. Van 2-3 olyan cég, akivel már évek óta folyamatosan dolgozunk, nem kell sokat magyarázkodni tudják a feladatukat, és így nekünk ez célszerűbb. Megpróbálunk megtenni mindent annak érdekében, hogy a vevők meg legyenek elégedve, megpróbálunk minél gyorsabban, minél jobb munkát végezni, és minél kevesebbet garanciában dolgozni. Nekünk fontos, hogy a Husmann-nak mi vagyunk a beszállítói, aki a Tesco-nak a beszállítója, vagy esetleg ilyen cégeknek mint a Linde Hűtéstechnikai Kft. a CARRIER. Gyakorlatilag a magyarországi nagy meghatározó hűtős cégekkel mindegyikkel kapcsolatunk van. Alvállalkozói minősítésben, akár szerelésnél, akár a későbbi garanciális, illetve egyedi javításoknál is.
 
Chceli by sme zvýšiť početnašich zamestnancov, obnoviťnáš autopark a modernizovať náradie. Teraz pracuje v našom spoločnosti 21 zamestnancov a máme k dispozícii 10 servisných vozidiel. V letnom období pracujemeaj s našimi subdodávateľmi, podľa možnosti zamestnancami z blízkeho okolia. Máme už dvoch až troch takých subdodávateľov, ktorými už dlho úzko spolupracjeme a preto práce sa vykonávajú veľmi pružne. Snažíme sa o to, aby naši zákazníci boli vždy spokojní, preto naše úlohy spĺňame včas a kvalitne s vylúčením prípadných garančných nedostatkov. Pre nás je veľmi dôležité, že sme dodávateľmi takým firmám ako napríklad : firmy Humann, Tesco, Linde Hütéstechnikai Kft. a Carrier. Prakticky sme v kontakte s rozhodujúcimi firmami na území celého Maďarska, aj  keď vykonávame subdodávateľskú prácu, pri montáži alebo u neskorších garančných alebo bežných opravách.
 
Én azt kívánom, hogy az emberek egy picit előbb gondolkodjanak, mint a tavalyi évben, hiszen tavaly úgy történt a nyár, hogy kedden beköszöntött egy 30-35 fokos meleg a karbantartásokat nem végeztették el az emberek és annyira sok munkánk volt, hogy egyszerűen szinte képtelenek voltunk elvégezni. Azt kívánom, hogy sok ember szereltessen klímát és keressenek bennünket, ha valami ilyen jellegű problémájuk van.
 
Keď Vám môžeme poradiť, údržby a revízie si dajte spraviť ešte pred sezónou, nakoľko máme skúsenosti z vlaňajšieho roku,že leto môže prísť zo dňa na deň s vysokými teplotami a z toho dôvodu sme mali veľmi veľa práce naraz aj veľké problémi s dodržaním termínov. Zároveň Vás žiadame, aby ste si objednali montáž klimatizácii a my Vám ich dodáme včas a s vysokou kvalitou.

Čakáme Vaše objednávky!

KELVIN Hűtéstechnikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Kelvin Chladiaca technológia Komerčná a poskytovateľská služba s.r.o. 
 
3200 Gyöngyös, Jókai u. 4.
Tel.: +36 37/315-487, +36 37/311-913
Fax: +36 37/502-126